Lakatos Erzsébet Eltűnt

* A kir. járásbiróság felhív mindenkit, hogy abban az esetben, ha az eltűnt életbenlétéről, tartózkodási helyéről, halálának vagy eltűnésének körülményeiről, vagy a holtnak nyilvánítás szempontjából fontos egyéb körülményeiről. Így különösen arról lenne tudomása, hogy az eltűnt a fent jelzett időn túl még életben volt, azt e hirdetménynek a bíróságnál történt kifüggesztésétől számított 60 nap alatt a bíróságnak jelentse be, mert ha a most megjelölt időpontig bejelentés nem érkeznék, a bíróság az egyébként kiderített tények alapján fog a holtnaknyilvánítás kérdésében határozni. Makó, 1925. évi február hó 10. járásbiróság. 9576 Holtrtalmyihxinitás. 1768/1925. szám. A mátészalkai kir. járásbiróság közhírré teszi, hogy özv. Varga Károlyné szül. Lakatos Erzsébet ilkilakos részéről a 28000/1919. számú rendelet alapján előterjesztett kérelem folytán Varga László ilki volt lakos holtnak nyilvánitása iránt -az eljárást megindította és az állítólag eltűnt részére ügygondnokul dr. Polgár Henrik mátészalkai ügyvédet rendelte ki.

KEMMA - Eltűnt egy fiatal lány Esztergomból, a rendőrség keresi

  1. Index - Belföld - Hetek óta nem találnak két kiskorú lányt
  2. BAMA - Megtalálták az eltűnt rendőrkutya tetemét, könyörtelenül kivégezték
  3. STEVIE. Nézd online, HD minőségben | Direct One
  4. Eltűnés miatt körözöttek - 40. hét (2017.) - 112 Emergency Press Hírügynökség
  5. Eltűnt Budán egy 7 éves kisfiú, nagyon keresi a rendőrség - Hír TV
  6. Whirlpool vagy electrolux sütő
  7. Eltűnt egy lány, a magyar rendőrség segítséget kér - Infostart.hu
eladó borjú zala megye

Eltűnt Lakatos Dzsamal Budapesten - Blikk

A rendőrök a lakosság segítségét kérik három testvér megtalálásához. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési számon körözési eljárást folytat L. C. 4 éves, L. L. 3 éves és L. N. 11 hónapos szentistváni lakosok eltűnése ügyében. A rendőrség a Mezőkövesdi Járási Hivatal, Gyámügyi és Igazságügyi Osztályának április 11-én tett bejelentése alapján keresi a testvéreket. A gyermekek tartózkodási helyéről azóta sincs információ, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Frissítés: a rendőrség 2019. május 29-i közlése szerint a gyerekek körözését visszavonták, ugyanis sikerült felderíteni a tartózkodási helyüket.

2021. június 15., kedd 10:03 | A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. Kerületi Rendőrkapitányság 01120-157/90/2021. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 7 éves Lakatos Dzsamal Dzsúlió eltűnése ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 7 éves fiút 2021. június 14-én 15 órakor egy XII. kerületi gyermekotthonból nagymamája és nevelőapja egy látogatás alkalmával önkényesen, engedély nélkül elvitte. Azóta is ismeretlen helyen vannak. A rendőrök jelenleg is keresik őket. A kisfiú 7 éves, körülbelül 130 cm magas, barna hajú, barna szemű. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Lakatos Dzsamal Dzsúlió tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

FEOL - Eltűnt egy tizenhat éves dégi lány

24 óra krónikája2022. 08. 23. 12:00 A járőrök augusztus 22-én délután Sümegen igazoltattak egy 15 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a lány ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést bocsátott ki - írja a A járőrök a fiatalt ezután előállították, majd otthonba szállították. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt állított elő, köztük három személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre. Hírlevél feliratkozás Ne maradjon le a legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket! Feliratkozom a hírlevélreHírlevél feliratkozás Ne maradjon le a legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

A Nyírbátori Rendőrkapitányság államigazgatási eljárást folytat a 32 éves Lakatos Erzsébet eltűnése ügyében. A nő november 25-én engedély nélkül hagyta el a kállósemjéni ápoló otthont, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Az eltűnt kb. 170 cm magas, molett. Arca ovális, szeme barna, bőre kreol, rövidre nyírt haja barna. Fogazata hiányos. Utoljára világoskék szabadidőruhában és edzőcipőben látták. A nő betegsége miatt akár ön-, és közveszélyes is lehet! A 15 éves Tonté Mária november 24-én távozott a nyíregyházi kórházból, azóta nem tudnak róla. A szakolyi fiatalkorú egészségi állapota orvosi ellenőrzést igényel. A lány 160-165 cm magas, közepes testalkatú. Arca ovális, szeme és haja barna, bőre kreol, megjelenése ápolatlan. Fogazata hiányos. A Nyírbátori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki tud a keresett személyek tartózkodási helyéről, hívja a (42) 281-666 telefonszámot, vagy a 107-et!

Eltünt betegek - Belföldi Hírek Online

Az ártándi határátkelőhelynél akarta elhagyni az országot egy román állampolgárságú férfi az általa vezetett mikrobusszal. A határrendészek ellenőrizték a járművet, a gépkocsivezető és utasai okmányait. Az alapos ellenőrzés során kiderült, hogy a kisbuszban utazó 17 éves szlovák fiatalt a német hatóság eltűnése miatt kereste. A sofőr elmondta, hogy a lányt Németországban vette fel, elmondása szerint Romániába akart utazni barátjához. A rendőrök a lányt előállították, majd meghallgatása után átadták a Hajdú-Bihar Megyei Gyermekvédelmi Szakszolgálat képviselőjének – közölte a

ingatlanfejlesztési pályázat 2018
kislanynak-karacsonyi-ajandek